springlane elisa ijsmachine

De springlane Elisa zelfvriezende ijsmachine lijkt ook onder andere merknamen verkocht te worden (solis). Maar de springlane versie is de "goedkoopste". De ijsmachine doet perfect wat het moet doen. Namelijk ijs maken. 

De machien voetl stevig aan, zowel de plastic draaischijf als de emmer voor het ijs. De bediening is ook zeer eenvoudig. Je hebt maar 3 knoppen en als je de volgorde power => menu (ijs maken) => start hanteert kan er bijna niets mis gaan. De reden waarom ik dit toestel heb gekocht was de prijs-kwaliteit enerzijds,. Maar vooral omdat ik een zelfvriezend toestel wou gebruiken. Je merkt dit verschil ook. Waar ene toestel met een koelelement ook perfect ijs weet te maken is deze vaak veel lopender en minder smeeuig. Dit vertaalt zich vaak in een nogal harde ijs structuur. En hoewel dit ook met het elisa toestel nog aanwezig is (zelfgemaakt ijs is nu eenmaal harder) is het toch beduidende minder aanwezig.

Enig minpuntje misschien is dat de draaischijf net niet breed genoeg is om alle ijskristallen goed van de rand te schrapen.

 

Deze machine heeft ook een yoghurtfunctie maar die heb ik nog niet kunnen testen.

 

add_circleprijs/kwaliteit
add_circlevriest goed
add_circlesimpel in gebruik
remove_circledraaischijf mag breder
remove_circlegeen klein toestel

22 Jul 2022 - Jan -
You need to be authorized to react

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙